Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

27-29 березня 2019 р. відбувся тренінг  по Програмі  місцевого системного розвитку

Дата: 03.04.2019 14:02
Кількість переглядів: 508

Фото без опису27-29 березня 2019 р. відбувся тренінг  по Програмі  місцевого системного розвитку, яка виконується Фондом "Східна Європа" у партнерстві з ТОВ"Бломінфо-Юкрейн", громадською організацією"ДЕСПРО"та Київським економічним інститутом в рамках  проекту USAID "Підтримка аграрного і сільського розвитку". В тренінгу прийняла участь Жидкова Л.Ф. -спеціаліст відділу містобудування та архітектури.

Фото без описуУчасникам тренінгу були надані практичні навики роботи з геоінформаційними системами на прикладі програмного забезпечення   ArcGis.   Надана інформація щодо створення та роботи з адресним реєстром,  правила формування баз геоданих і класів просторових об`єктів. Учасників тренінгу навчили індетифікувати об`єкти картографічної основи та заносити відповідну інформацію в базу даних, на практиці  використовувати ArcGis для створення картографічної основи та аналізу даних  отриманих від розробників містобудівної та землевпорядної документації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь