Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Шановні мешканці Миколаївської міської об’єднаної територіальної громади!

Дата: 09.04.2019 08:08
Кількість переглядів: 473

Фото без описуВ межах наданих повноважень Миколаївській міській раді Слов’янського району Донецької області на підставі Закону України ‘’Про місцеве самоврядування в Україні’’ до відання виконавчих органів міських рад міст обласного значення та об’єднаних територіальних громад належать здійснення на відповідних територіях контролю за додержанням законодавства та порядку.

          Кошти які витрачає громада на благоустрій та розвиток підпорядкованої території ми заробляємо самі і витрати направляємо на першочергові проблеми мешканців нашої громади. 

          І тому ми не можемо не звертати увагу на негативну поведінку мешканців нашого міста які своїми діями наносять шкоду благоустрою дворів та вулиць нашої громади. Знешкоджують металеві конструкції во дворах, пошкоджують дитячі майданчики, знімають люки на дорогах, що може нанести шкоду безпечної життєдіяльності населення привести до травм мешканців міста та аваріям на дорогах. Такий стан речей не влаштовує ні керівництво Миколаївської міської ради ні місцеве населення. Таке не повинне відбуватися на території нашої громади.

          Тому порядок в громаді ми можемо навести тільки сумісними зусиллями проявивши наш громадський обов’язок.

          Небайдужих до цієї проблеми мешканців нашої громади просимо виявляти незаконно створені пункти прийому металобрухту, які не мають відповідної ліцензії та приймають участь в незаконної господарської діяльності, що підпадає під адміністративну та кримінальну відповідальність згідно законодавства, і надавати інформацію в письмовій формі, або за телефоном (06262) 4-24-56 до виконавчого комітету Миколаївської міської ради за адресом: м. Миколаївка, пл. Енергетиків, 2/14.

 

 

             Міський голова                                                                           О.М. Цикунова

 

 

 

        Терещенко Д.М.

        Бондарчук С.В.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора