Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Місячник „Спорт для всіх – спільна турбота”

Дата: 09.04.2019 08:56
Кількість переглядів: 585

Фото без описуЗ метою покращення умов для регулярних занять оздоровчою фізичною культурою і масовим спортом різних соціальних та вікових груп населення Донецький обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки управління фізичної культури  та спорту  Донецької облдержадміністрації проводить місячник «Спорт для всіх – спільна турбота».

До проведення робіт з упорядкування спортивних майданчиків, за місцем проживання та в місцях масового відпочинку населення, долучається і Миколаївська міська ОТГ, де з 1 по 30 квітня 2019 року проводиться місячник „Спорт для всіх – спільна турбота” (далі – Місячник).

Головною метою Місячника є покращення умов для регулярних занять фізичною культурою різних соціальних і вікових груп населення за місцем проживання та у місцях масового відпочинку.

Основні завдання Місячника:

  • упорядкування та облаштування спортивних майданчиків напередодні весняно-літнього періоду за участю широкої громадськості;
  • стимулювання співпраці органів місцевого самоврядування, суб’єктів підприємництва та громадських організацій, мешканців жилих будинків, особливо молоді, щодо ремонту , облаштування та утримання місць для самостійних і групових занять різними видами рухової активності людей на дозвіллі.

            До участі у Місячнику запрошуються різні верстви населення, підприємства, установи та організації різних форм власності, органи місцевої влади і місцевого самоврядування. Відділ освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Миколаївської міської ради звертається з проханням до всіх охочих приєднатися до цієї акції, посприяти в проведенні Місячника та взяти участь у даному заході. Для цієї роботи не потрібно значних коштів. Необхідно, щоб кожен проявив бажання та ініціативу.

           Тож давайте всі дружно долучимося до Місячника і нехай спорт стане нашою спільною турботою.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора