Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Всеукраїнська акція «Серце до серця» під гаслом «Дитяче серденько, живи»

Дата: 11.04.2019 17:12
Кількість переглядів: 519

Фото без описуУВАГА! Відділ освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Миколаївської міської ради повідомляє, що у період з 01 по 30 квітня 2019 року проходить 14 Всеукраїнська акція «Серце до серця» під гаслом «Дитяче серденько, живи», головною метою якої є збір коштів на придбання кардіологічного медичного обладнання для дитячих лікарень областей.

Всеукраїнський Благодійний Фонд «Серце до серця» (http://sercedoserca.com.ua) веде громадську діяльність з метою розвитку волонтерського руху в нашій країні. Організація збору коштів у рамках благодійної акції є тільки один із методів реалізації цієї мети. Основні цілі фонду: розвиток волонтерського руху в Україні за принципами європейських стандартів; привернення уваги та повернення довіри громадськості до благодійності шляхом використання прозорої системи звітності; виховання відповідальності та формування моральних цінностей у молоді України; покращення ситуації із наявністю якісного медичного обладнання у дитячих обласних лікарнях України.

Акція проходить у закладах загальної середньої освіти м.Миколаївки, всі бажаючі можуть  долучитися, звернувшись до адміністрації закладів.

Фото без опису

  Приєднуйтесь  до нас!

Разом ми творимо світ, у якому живем!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора