Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

ІІІ регіональний фестиваль психологічних інновацій «Психофест інновацій»

Дата: 22.04.2019 08:27
Кількість переглядів: 545

Фото без опису17 квітня 2019 р. у Крамоторській українській гімназії, під гаслом «Є речі, які відрізняють мене від інших, і ті, які роблять мене таким, який я є» А. А. Мілн, відбувся фестиваль психологічних інновацій «Психофест інновацій», де практичні психологи Миколаївської міської ради: Петренко І.В., Рагуцька О.П., Федіна О.Ф., разом з інспектором відділу освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Миколаївської міської ради Ребрик А.В. мали змогу познайомитися з цікавими проективними тестами, методиками, пізнати свій внутрішній світ, усвідомити своє ставлення до життя. Практичний психолог ЗЗСО І-ІІІ ст. №2 Петренко Ірина Вікторівна презентувала свій досвід роботи як тренер Фестивалю у напрямку «Цікава психодіагностика».

У напрямку «Workshop від майстра» тренери та гості Фестивалю мали можливість відвідати одну з п’яти локацій, на яких працювало 22 тренери, та опанувати нові техніки, прийоми, навички, для подальшого застосування  у своїй діяльності. В одному із напрямів, Рагуцька Олена Петрівна, практичний психолог ЗДО № 3 «Яблунька», поділилась власним досвідом у використанні арт-терапії в корекції та розвитку емоційної сфери дітей дошкільного віку.

Практичні психологи додому поверталися з «1000 +1 ідеєю» з новими планами на подальшу роботу!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь