Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Шановні мешканці громади! Дорогі ветерани, учасники Другої Світової війни, працівники тилу, діти війни!

Дата: 07.05.2019 16:36
Кількість переглядів: 441

Фото без опису74 роки відділяє світ від тих травневих днів, коли відлунали залпи найбільшої в історії людства війни. У ці дні разом з Європою та світом, ми відзначаємо День пам'яті та примирення і вшановуємо мужність і відданість тих, хто здобував перемогу антигітлерівської коаліції у Другій світовій війні. Цей день завжди викликає почуття великої радості, безмежної гордості за наш народ та гіркий сум водночас. Усвідомлюючи, якою великою ціною завойовано Перемогу, ми схиляємо голови перед священною пам'яттю всіх, чиї життя забрала війна та висловлюємо шану ветеранам, які на своїх плечах винесли тягар війни та підняли країну з руїн у повоєнні роки.

 

День Перемоги над нацизмом – свято із сльозами на очах, бо занадто високу ціну заплатили за нього – десятки мільйонів жертв, скалічених доль, втрачених талантів, незагоєних фізичних і душевних ран. Немає на українській землі, у нашій громаді родини, у літописі якої не залишила страшні сторінки та жахлива війна, відлуння якої болить нам і сьогодні. Ветерани завжди залишаються для нас взірцем служіння Батьківщині, своєму народу, найкращим людським ідеалам і своїм прикладом надихають на перемогу наших вояків, які відстоюють єдність України, її право на незалежність, демократію та свободу.

 

Наше покоління вдячне за можливість жити у мирі і злагоді. Ми по-справжньому пишаємось народами усіх країн, які, незважаючи на різні політичні та релігійні погляди, об’єдналися і знищили фашизм у Європі. Тоді, понад сімдесят років тому, європейці довели, що тільки в єдності при відстоюванні спільних інтересів можна перемогти найсильнішого ворога та досягти будь-якої мети.

 

Саме подвиг ветеранів Другої Світової війни надихає сучасних героїв до нових героїчних вчинків. Адже завдячуючи їм, ми маємо яскравий приклад незламності духу, сили волі та того, як сильно потрібно любити свою Україну, аби подолати ворога та вибороти перемогу.

 

Бажаю Вам, шановні ветерани, міцного здоров’я і довголіття, бадьорості духу, добра, радості, незламного життєвого гарту, родинного затишку, миру, злагоди й шани людської. Нехай у ваших родинах панує злагода, оселі повняться достатком, а всі теплі слова і побажання, які ви почуєте у ці дні, додають сил і душевного спокою.

Бажаю усім мирного неба, світлих надій, упевненості у завтрашньому дні.

 

Вічна пам'ять загиблим, честь і слава живим героям!

 

 

З повагою,

Олена Цикунова

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора