Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

ЦНАП виконавчого комітету Миколаївської міської ради   ІНФОРМУЄ

Дата: 21.05.2019 13:51
Кількість переглядів: 692

Фото без опису20 травня 2019 року відбувся робочий візит парламентської делегації Королівства Швеції для обговорення питань зміцнення та подальшого розвитку партнерства між Швецією та Україною.

Делегацію склали   представники  шведського парламенту (Риксдагу), Шведської агенції міжнародного розвитку (Sida) та представники  Нордичного офісу Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН).

Фото без описуПід час зустрічі  делегація відвідала наш Центр надання адміністративних  та соціальних послуг виконавчого комітету Миколаївської міської ради Слов’янського району Донецької області, ознайомилась з діяльністю місцевого Громадянського консультаційного бюро,  з моделлю інтегрованого офісу, який здійснює свою діяльність за принципом «єдиного вікна»,  як працівники Центру приймають документи, взаємодіють з суб’єктами надання адміністративних послуг, контролюють строки, видають заявникам готові результати. Одразу після цього блоку візиту відбувся короткий прес-брифінг представників делегації.Фото без опису

     Найважливіша перевага ЦНАП у Миколаївській ОТГ – це усунення потреби особи звертатися до різних адміністративних органів, спрощення процедури отримання адміністративних послуг, а також – це суттєве покращення якості їх надання, організація послуг в найкоротші терміни при мінімальній кількості відвідувань заявником, забезпечення інформування заявників щодо вимог порядку надання інформаційних послуг через адміністратора, спеціаліста.

      Центр функціонує згідно ЗУ «Про адміністративні послуги», інформаційних та технологічних карток,  а також регламенту та положенню Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Миколаївської міської ради.

      На теперішній час Центр надає 110 адміністративних послуг ( розпочинали з 83 адміністративних послуг), а саме це земельні питання, сім’я та діти , містобудування та архітектура, житлові питання, благоустрій, оренда майна, торгівля, та інші ( видача довідки про зареєстрованих у житловому приміщенні / будинку осіб), цей перелік  доповнено   послугами ДМСУ, а саме оформлення та видача паспорта громадянина України  у формі ID – картки  та оформлення і видача закордонного паспорта.

      За період роботи станцій  з оформлення паспортів видано в Центрі:

540 - закордонних паспортів;

180 - ІD карток;

 

З початку роботи до ЦНАП звернулось  більш 6000 відвідувачів, надано до 4000 адміністративних послуг, надано  більш 2000  консультацій, також консультації надаються і в телефонному режимі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора