Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Дорогі діти, батьки, мешканці громади!

Дата: 31.05.2019 14:06
Кількість переглядів: 584

Фото без описуВід усього серця вітаю вас з теплим та прекрасним святом – Міжнародним Днем захисту дітей!

Діти — це безмежна щирість та відвертість, сонячні посмішки та приємні клопоти. Діти — наш найцінніший скарб, наше сьогодення та майбутнє. Вони надихають, спонукають до нових досягнень, повертають віру в життя… Давайте ніколи не забувати, що ці маленькі люди потребують ласки, любові, уваги й турботи.

Дозвольте щиро подякувати всім, хто своєю працею, громадською діяльністю сприяє становленню юного покоління. Тим, хто вкладає душу і розум у дітей - навчає, лікує їх, розвиває їхні творчі здібності, готує до дорослого життя. Особлива вдячність людям, які піклуються про дітей, що залишилися без батьківської опіки, і найбільше потребують тепла і любові.

Наповнити радістю життя дітлахів, допомогти їм стати освіченими, свідомими, достойними членами суспільства – наше спільне завдання.

І нехай найкращою винагородою нам будуть усміхнені обличчя та сяючі очі наших дітей.

Немає більшого щастя, аніж посмішки та сміх щасливих дітей. Вірю, що дорослі зроблять усе, щоб дитячі мрії стали дійсністю. Врешті-решт, саме для цього всі ми живемо та працюємо.

А сьогодні й кожного наступного дня, прошу всіх дорослих, зігрівати теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднувати зусилля заради майбутнього. Дорослі мають пам’ятати, що майбутнє дітей залежить від нас, а наше майбутнє залежить від них.

Тож бажаю Вам, маленькі мешканці громади, міцного здоров'я, успіхів, щасливого дитинства, мирного неба, сонця й здійснення мрій!

 

 

З повагою,

Олена Цикунова

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора