Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Шановні мешканці Миколаївської міської об’єднаної територіальної громади!

Дата: 03.06.2019 16:10
Кількість переглядів: 487

До виконавчого комітету Миколаївської міської ради Слов’янського району Донецької області надійшов лист облдержадміністрації про розпорядження голови облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації № 115 від 27.03.2015 «Про встановлення заборони щодо продажу алкогольних та слабоалкогольних напоїв» на період проведення операції об’єднаних сил на території Донецької області.

           Однак не всі суб’єкти господарювання дотримуються виконання цього розпорядження та продовжують здійснювати продаж алкогольних та слабоалкогольних напоїв військовослужбовцям чим порушують законодавство.

          Таке не повинне відбуватися на території нашої громади. Порядок в громаді ми можемо навести тільки сумісними зусиллями проявивши наш громадський обов’язок.

          Військовослужбовці повинні виконувати свій обов’язок на благо вітчизни у тверезому стані, їм довірена зброя.

          Такі порушення в сфері торгівлі підпадають під відповідальність згідно законодавства з накладенням штрафних санкцій у відношенні підприємців які порушили діюче законодавство, або адміністративну та кримінальну відповідальність, якщо з цих причин трапились нещасні випадки чи порушення законів України.  

Щоб надати інформацію, про продажу алкогольних напоїв військовослужбовцям до правоохоронних органів необхідна ваша допомога, а саме де, в яких торгових точках міста та старостатів таке відбувається.  

          По всім виявленим порушенням просимо надавати інформацію в письмовій формі, або за телефоном (06262) 4-24-56 до виконавчого комітету Миколаївської міської ради за адресом: м. Миколаївка, пл. Енергетиків, 2/14.

 

             Міський голова                                                                           О.М. Цикунова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора