Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Шановні мешканці громади! Сердечно вітаю вас з прекрасним літнім святом молодості, краси, енергії та завзяття – Днем молоді!

Дата: 24.06.2019 16:39
Кількість переглядів: 739

Фото без описуМолодість – найкраща пора в житті кожної людини, спогади про яку кожен з трепетом зберігає у своєму серці. Це – час випробувань, творчого натхнення, становлення, професійного вибору, час, що безперечно вирізняється оптимізмом, енергією, завзяттям, новим баченням і неординарними рішеннями.

Сьогодні молодь – це покоління креативних людей, які активно підтримують інноваційні ідеї у демократичних перетвореннях, що відбуваються у нашій державі. Людей, які бажають і вміють вчитися і працювати, власними силами будувати своє життя, які є гідними продовжувачами національних традицій українського народу.

Вчіться, читайте, працюйте над собою, закохуйтесь, прагніть успіхів і не розчаровуйтесь від невдач. В молодості всі ми віримо в безмежність життя, а життя і насправді є таким яким ми його уявляємо і відчуваємо, повірте доля кожного з нас в наших руках!

Ви заслуговуєте на те, аби Вами пишалися. Ви сміливі, розумні, амбітні, сильні, творчі та запальні, вмієте чесно та впевнено відстоювати свої права. Ми високо цінуємо Ваше прагнення наполегливо крокувати до своїх вершин, бути успішними, щасливими та відповідальними за власну долю та долю своєї Батьківщини.

Тому з нагоди свята бажаю усім молодим творчої енергії, незалежних думок та сил, щоб втілити в життя все до чого прагне ваш розум, душа та тіло. Молодість  – не вік. Молодість – це стан душі. Залишайтесь молодими!

Запрошуємо всіх мешканців громади та гостей міста приєднатися до святкування Дня молоді 28 червня 2019 року о 18.30 на площі Енергетиків.

 

 

 

З повагою,

міський голова Олена Цикунова

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора