Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Шановні мешканці громади!

Дата: 04.07.2019 17:02
Кількість переглядів: 512

П’ять років тому завдяки діям українських військових, добровольців над містом Миколаївка підняли жовто-блакитний прапор. Було відновлено правопорядок та законність. Сьогодні ми віддаємо данину поваги тим, хто героїчно боронить рідну землю зі зброєю, вшановуємо пам'ять тих, хто загинув, визволяючи наш рідний край від окупантів. Кожен з них–це жива історія України, приклад мужності та патріотизму.

Для кожного з нас ці події назавжди залишаться страшними та болючими спогадами, які неможливо забути. Пам’ять про жертв терористичного нападу та захисників Донбасу закарбується на скрижалях новітньої історії України.

Жителі міста пам’ятають, як гули снаряди, що несли смерть. Пам’ятають загиблих на вулицях рідного міста. Пам’ятають, хто це зробив.

І ця пам’ять робить нас сильними. Вона живить наші серця прагненням перемоги, вдячністю тим, хто її наближає, і вірою в те, що невдовзі завдяки нашим спільним зусиллям на нашу землю повернеться мир.

Вічна слава героям, які боронять нашу землю від російського агресора.

Світла пам’ять та вічний спокій загиблим.

Мир – усім нам.

Вічна слава героям!

Бажаю кожній родині добробуту, тепла, затишку, оптимізму, здійснення найзаповітніших мрій та, головне, мирного неба над головою!

 

З повагою, Миколаївський міський голова

Олена Цикунова    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора