Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Дорогі першокласники, учні та студенти, шановні вчителі і батьки, мешканці громади!

Дата: 01.09.2019 10:44
Кількість переглядів: 518

Щиро вітаю вас зі святом 1 Вересня – Днем знань!

Це свято хвилююче і незабутнє своєю атмосферою, барвами осінніх квітів, свіжістю оновлених класів і, звичайно, закличним першим дзвоником.

Усім, хто прийде до навчальних закладів здобувати знання, бажаю досягти своєї мети у житті, знайти взаєморозуміння з викладачами та батьками, зустріти добрих і надійних друзів. Особливо хочу привітати зі святом дорогих першокласників. У вашому житті починається нова, дуже важлива сторінка. Вас чекає захоплююча подорож у країну знань, яка відкриє перед вами величезні перспективи. Впевнена, що на цій дорозі ви зустрінете вірних друзів та мудрих наставників – ваших педагогів. Нехай перші ваші кроки дорогою Знань стануть міцною основою подальшого навчання.

Саме в День знань ми з особливою теплотою згадуємо своїх вчителів й викладачів, їх неоціненну роботу розуму й серця. Щира вдячність вам, дорогі педагоги, за самовіддану працю та бездоганне виконання такої відповідальної місії, як виховання підростаючого покоління.

Бажаю всім миру і злагоди, невпинного руху вперед, успішного здійснення всіх планів та задумів. Нехай підґрунтям щасливого життя  будуть міцне здоров’я, особисте щастя, терпіння і мудрість, натхненна думка та щирі почуття.

З новим навчальним роком!

 

З повагою,

Олена Цикунова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора