Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Конкурс по програмі здешевлення кредитів

Дата: 09.09.2019 16:24
Кількість переглядів: 376

Фото без описуПостановою Кабінету Міністрів України від 29 квітня 2015 року № 300 затверджено Порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для фінансової підтримки заходів в агропромисловому комплексі шляхом здешевлення кредитів, який  визначає механізм використання даних коштів, які спрямовуються суб’єктам господарювання агропромислового комплексу на часткову компенсацію відсоткової ставки за залученими у національній валюті банківськими кредитами.

Така компенсація надається на конкурсній основі субєктам господарювання АПК за нараховані і сплачені у поточному році відсотки за користування кредитами у розмірі 50 відсотків облікової ставки Національного банку.

Заявки для участі в конкурсі приймаються за адресою: м. Краматорськ, бульв. Машинобудівників, б.20, 3-й поверх, кабінет № 17. З переліком документів, які необхідно подати до Департаменту агропромислового комплексу та розвитку сільських територій Донецької обласної державної адміністрації можна ознайомитись на сайті Департаменту http://agro.dn.gov.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора