Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Шановні мешканці громади!

Дата: 16.09.2019 17:29
Кількість переглядів: 665

Щиро вітаю всіх рятувальників з професійним святом!

 

Це свято об’єднує людей мужніх, сильних та відважних, які готові прийти на допомогу всім, хто опинився у біді, запобігти і ліквідувати наслідки надзвичайних ситуацій, захистити здоров’я і життя людей, надати необхідну допомогу постраждалим.

 

Професія, яку ви обрали, – одна з найблагородніших на землі. Ризикуючи життям, Ви першими приходите на допомогу під час пожеж, повеней та стихійних лих. В екстремальній ситуації вам доводиться приймати відповідальні рішення, від яких залежать добробут, здоров’я, а часто і життя людей.

 

«Запобігти! Врятувати! Допомогти!» — ці слова є девізом Вашої служби, який засвідчує гуманність та жертовність Вашої професії. Тож нехай Ваша відданість справі, готовність захищати здоров’я і життя людей, ніколи не вичерпуються і надихають Вас на нові досягнення.

 

Від імені Миколаївської міської ради та її виконавчого комітету, а також  всіх мешканців громади висловлюю щиру вдячність усім рятувальникам, особливо 6 державному пожежно-рятувальному загону Головного управління ДСНС України у Донецькій області, за врятовані життя, самовідданість та самопожертву під час виконання службового обов’язку.

 

Щиро бажаю кожному з Вас і Вашим родинам міцного здоров’я, щастя і добра. Вірю, що Ваші високі ділові якості, відданість присязі, честі й дорученій справі, помножені на знання та досвід, будуть і надалі спрямовані на достойне виконання відповідальних завдань в ім’я зміцнення Української держави та нашої громади.

 

 

З повагою,

Олена Цикунова

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора