Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Шановні мешканці громади!

Дата: 20.09.2019 14:37
Кількість переглядів: 843

Від імені Миколаївської міської ради, виконавчого комітету та від себе особисто щиро вітаю Вас з нашим спільним святом – Днем міста!

У вересні наше молоде, квітуче та енергійне місто відзначає День міста. Це наше спільне свято - свято всіх, хто тут народився і виріс, чи приїхав колись, щоб залишитися назавжди. День міста – завжди хвилююча подія для його мешканців. Це свято улюблене і шановане всіма містянами.

Місто – це не тільки вулиці, будинки, дитячі майданчики і тротуари. Місто – це наш спільний дім, побудований з людських характерів. Це кожне серце, в якому живе приємний спогад про часи, проведені в Миколаївці.

Саме зараз, нам не можна допустити розбрату та сварок в рідному домі, адже потрібно невтомно працювати на розбудову і дружбу в громаді, щоб досягти успіху для цілої країни!

Нехай сім’я кожного наповниться безмежною любов’ю до рідного міста і краю! Нехай кожен знайде в собі силу допомагати один одному, подати руку допомоги і підтримувати добрим словом у скрутну хвилину!

Щиро бажаю усім повірити у свої можливості та працювати на розбудову та процвітання рідного міста. Адже, успіх та цвіт великої України починається з маленького містечка, люди якого наповнюють його.

Мрію, щоб наше місто з кожним роком розквітало і ставало гарнішим, затишнішим і комфортнішим, щоб заможніше жилося його жителям, щоб ми ставали толерантнішими,  добрішими і милосерднішими один до одного, щоб ніколи не роз’єднували нас різні погляди, щоб спільне свято – День нашого міста, завжди єднало і гуртувало нас в одну велику родину.

Тож з нагоди Дня народження рідного міста від усієї душі вітаю всіх миколаївців та бажаю щасливого свята, мирного неба, спокою, злагоди, добробуту і незгасимої віри у перемогу. Добра вам усім, здоров’я, родинного затишку. Нехай у кожній домівці панують мир і спокій, збуваються всі заповітні мрії.

З Днем народження, рідне місто!

З повагою, міський голова Олена Цикунова.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора