Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Шановні сільгоспвиробники Миколаївської міської об’єднаної територіальної громади!

Дата: 07.10.2019 15:43
Кількість переглядів: 408

Донецька державна сільськогосподарська дослідна станція Національної академії аграрних наук запрошує на перший науково-виробничий форум Східного міжрегіонального наукового центру НААН України ”Розвиток аграрного сектора України крізь призму науки, освіти та виробництва”, який відбудеться 18 жовтня 2019 року в Харківському національного аграрному університеті ім. В. В. Докучаєва, Харківська обл., Харківський р-н., с. Докучаєвське. В рамках зазначеного форуму передбачається проведення виставки наукових досягнень учасників Східного МНЦ у фойе актової зали та фойе №1 корпусу ХНАУ ім. В. В. Докучаєва.

Программа першого науково-виробничого форуму Східного міжрегіонального наукового центру НААН України «РОЗВИТОК АГРАРНОГО СЕКТОРА УКРАЇНИ КРІЗЬ ПРИЗМУ НАУКИ, ОСВІТИ ТА ВИРОБНИЦТВА»

Участь у науково-виробничому форумі можлива за умови надання заявки на електронні адреси: yuriev1908@gmail.com та vasylishynstanislav@gmail.com до 07.10.2019.

З питань реєстрації та проведення зазначеного заходу необхідно звертатися за тел.: (099) 286-48-97 Буряк Юрій Іванович, виконавчий директор Східного МНЦ, заступник директора IP ім. В. Я. Юр’єва;

(099) 976-16-60 Василішин Станіслав Ігорович, проректор з науково-педагогічної та виховної роботи ХНАУ ім. В. В. Докучаєва


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора