Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Дорогі працівники закладів культури та майстри народного мистецтва громади!

Дата: 08.11.2019 13:20
Кількість переглядів: 717

Сердечно вітаю з Всеукраїнським днем працівників культури та аматорів народного мистецтва всіх, хто присвятив себе благородній справі – зберігати, розвивати й відтворювати безцінні духовні скарби нашого народу.

 

Це свято тих, хто за покликанням серця присвятив себе, своє дозвілля мистецтву, для кого творчість, духовність та національні традиції стали головними життєвими орієнтирами.

Ви створюєте людям свято, допомагаєте молодому поколінню долучатися до справжніх витоків української культури, бачити в ній все найкраще і цінне. Відкриваєте чисте живе джерело світової культури. Знайомите зі скарбами людської цивілізації.

Культура — найважливіша складова нашого життя. Це відображений в різних проявах і традиціях самобутній дух народу.

Ваша професія особлива. Ви даруєте людям радість, наповнюєте їхні душі світлими почуттями, навчаєте розуміти прекрасне, любити рідний край, пісню і танець свого народу. Ви несете культуру до кожного серця, кожної душі,  а разом з тим, примножуючи  велич нашого краю, своєю плідною творчою  працею та силою духу  звеличуєте рідну Україну!

Високо ціную Ваш вагомий внесок у розвиток культури громади. Адже без Вашої підтримки й розуміння, без Вашого доброго серця, ініціативності й творчої думки неможливі позитивні зміни в суспільному житті.

Щира вдячність Вам за самовіддану працю, постійний творчий пошук, яскраві самобутні таланти. Успіхів Вам на шляху творення та нових здобутків у нелегкій, але такій потрібній, подвижницькій діяльності на ниві культури та духовності.

Бажаю Вам теплоти у серці, міцного здоров’я, щастя, благополуччя, великих творчих успіхів і невичерпної наснаги. Нехай здійсняться всі Ваші життєві плани, надії і мрії, а кожен день Вашого життя буде світлим і сонячним, дарує радість творчого натхнення і життєвих перемог.

 

Зі святом!

 

З повагою,

Олена Цикунова

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора