Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Шановні трудівники села!

Дата: 15.11.2019 17:03
Кількість переглядів: 673

Фото без описуСердечно вітаю Вас з професійним святом - Днем працівників сільського господарства!

 

З давніх-давен Україна славилася добрими, талановитими та працьовитими людьми. Наша держава була і залишається осередком міцних та усталених сільськогосподарських традицій. Завдяки вашій господарській дбайливості, знанням і наполегливості живе село, розвивається сільське господарство, яке є визначною складовою розвитку держави, запорукою її процвітання.

В усі часи, як повелося з діда-прадіда, напружена господарська праця була і залишається визначальною складовою розвитку держави, запорукою її процвітання. Ваші працьовиті руки, природна мудрість, невсипуща працездатність, багатий досвід живлять сьогодні українську ниву.

Хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями Ваші лани, хай втілюються в життя Ваші плани, задуми та сподівання на радість Вашим рідним, на благо розквіту рідної України та піднесення добробуту всього українського народу. Хай обходять вас стороною усі негаразди, а Ваші родини живуть у сімейному затишку, щасті, благополуччі та при доброму здоров'ї!

Нехай не переводиться селянський рід на українській землі, а праця відданих їй трударів буде належно поцінованою. Велика подяка Вам за любов до землі, терпіння і витримку. Щастя, злагоди в кожну домівку. Нехай нива щедро колоситься, здоров’я міцніє, а трудові успіхи примножуються. Зі святом!

 

 

 

 

З повагою,

Олена Цикунова

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора