Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Шановні військовослужбовці, ветерани військової служби!

Дата: 06.12.2019 09:35
Кількість переглядів: 692

Фото без описуЩиро вітаю Вас з Днем Збройних Сил України! Це свято український народ традиційно відзначає 6 грудня.

 

Вітаю з Днем Збройних Сил усіх, хто зі зброєю в руках стоїть на сторожі України. Ви стали спадкоємцями високої слави українського козацтва, героїв визвольних змагань і переможців фашизму. Мужність і професіоналізм, виявлені українськими солдатами у ході миротворчих операцій, вже здобули молодому українському війську повагу і вдячність у світі. Український воїн - надійний захисник, відданий патріот і людина, для якої честь, свобода і незалежність далеко не порожній звук. Вірю, що Збройні Сили України і надалі з честю виконуватимуть свій обов’язок перед Вітчизною, надійно захищатимуть мир і спокій українського народу.

 

На наших військових покладена священна місія – боронити рідну землю, забезпечувати мирне життя свого народу. Сила та міць української держави – у єдності армії та народу. Спасибі за мирне небо, за Вашу відвагу та хоробрість, спасибі за те, що Ви захищали і захищаєте наш край від ворогів. В цей святковий день прийміть найщиріші вітання до Вашого професійного свята і й надалі своєю важливою справою нагадуйте всьому світові про те, що Україна у надійних руках. Бажаю Вам козацької мужності, дідівської гідності, батьківської мудрості, незламної сили волі та віри у власні сили, міцного здоров’я, успіхів у військовій підготовці, щастя Вам та Вашим рідним і близьким!

 

Нехай оптимізм, спокій та гарний настрій завжди крокують поряд. Мирного неба, благополуччя та процвітання нашій державі. Зі святом Вас!

Слава Україні!

 

 

З повагою,

Олена Цикунова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора