Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Прийміть щирі вітання з професійним святом – Днем місцевого самоврядування!

Дата: 06.12.2019 09:37
Кількість переглядів: 930

Фото без описуШановні колеги!  Вам випала почесна і відповідальна місія – представляти громаду, знати їх проблеми й докладати усіх зусиль для їх вирішення. Ваші ініціативи, вимоги і пропозиції знаходили підтримку і втілювались у життя. І надалі будьте принциповими у відстоюванні інтересів громади.

Сьогодні на органи місцевого самоврядування покладена велика відповідальність за соціально-економічний стан територіальної громади за благополуччя жителів за створення комфортних умов для проживання мешканців громади.

Ваша наполеглива і самовіддана праця, високий професіоналізм і компетентність, відповідальність та активна громадська позиція є гідним внеском у розбудову нашого регіону і держави в цілому.

Бажаю Вам – депутатам місцевих рад, працівникам органів місцевого самоврядування доброго здоров’я, щастя, нових професійних здобутків, оптимізму і мужності, творчої наснаги та родинного благополуччя, добра, творчої сили та нових звершень на ниві зміцнення державності. Нехай цей святковий день додасть всім нам натхнення і наполегливості у справі подальшого розвитку громади, відродженню нашого регіону, зміцнення авторитету нашої держави в європейській спільноті і у всьому демократичному світі!

 

З повагою,

Олена Цикунова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь