Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Шановні мешканці громади!

Дата: 19.12.2019 08:20
Кількість переглядів: 840

Фото без описуВід щирого серця вітаю Вас з Днем Святого Миколая!

Саме з цього дня ми розпочинаємо відзначати цикл Новорічних та Різдвяних свят, сповнених найтепліших почуттів і побажань, радості і надії. Саме від Святого Миколая ми, як і колись у дитинстві, чекаємо приємних несподіванок та дива. Це особливе свято вчить нас вірити в чудо, як вірять у нього діти, навчає милосердю, доброті, чуйності та любові до ближніх. Українці завжди шанували Миколая Чудотворця, заступника простих людей, покровителя та вихователя дітей.

Наслідуймо і сьогодні добрі та праведні вчинки Святого Миколая. Адже в цей особливий день кожна дитина повинна відчути любов та турботу. Я звертаюся до кожного з дорослих: не обходьте увагою жодної дитини, подаруйте свою любов тим, кому це насправді потрібно. Майбутнє нашої держави залежить від повсякденної турботи про дітей. Нехай чудо Святого Миколая не мине жодної домівки і наповнить особливою радістю серця всіх українських діточок. Зігрійте своїм теплом тих, кого обійшла доля, адже кожний сьогодні чекає на свято. Нехай добро й милосердя єднають нас заради щастя дітей.

Щиро вітаю усіх жителів громади, а передусім, її найкращих представників – дітей з Днем Святого Миколая! Зростайте добрими й щасливими – батькам на радість, а Україні – на славу!

Всім бажаю достатку, затишку й душевного родинного тепла. Святий Миколай хай освятить Вас і благословить на добрі справи. Хай у Ваших найкращих починаннях і добрих справах постійно відчувається любов та опіка Святого Миколая, а задуми і мрії здійснюються.

 

З повагою,

Олена Цикунова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь