Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Шановні мешканці громади, мені дуже приємно мати честь і нагоду привітати частину громади - віруючих-католиків з Різдвом Христовим!

Дата: 24.12.2019 18:08
Кількість переглядів: 881

Фото без описуЩороку ви першими маєте щасливу нагоду спостерігати на небосхилі спалах яскравої різдвяної зірки. Її промені несуть радість у кожну сім'ю, у кожну домівку. Світле і радісне Різдво – це завжди народження надії на все краще, на здійснення найбільш заповітних мрій і помислів. Цього дня кожен з нас чекає з нетерпінням, прохаючи у Господа благословення та дякуючи Йому за те, що Він зі своєї великої любові та милості послав на землю Спасителя світу.

Тепло і лагідність цього свята однаково зігрівають усіх християн світу, незалежно від того, до якої нації чи релігійної традиції вони належать і які погляди поділяють. Сподіваюсь, що у Різдво Христове всі віруючі щиро звернуть свої помисли до заповідей Божих як вічних цінностей у відносинах між людьми щоб і надалі сповідувати їх щодня.

З сердечною теплотою бажаю добра і благополуччя, злагоди і любові вашим родинам! Нехай здійсняться найзаповітніші мрії. Зичу міцного здоров'я, достатку, добрих і вірних друзів на життєвій дорозі! Гарних вам і радісних різдвяних свят!

 

З повагою,

Олена Цикунова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь