Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Шановні мешканці громади!

Дата: 27.12.2019 13:59
Кількість переглядів: 467

Фото без описуЩиро вітаю вас зі світлими, радісними святами, які об’єднують у собі й наше дитинство, і наше сьогодення, і мрії про майбутнє, – з Новим роком та Різдвом Христовим!

 

Ці свята мають особливе значення, бо знаменують собою завершення старого року, в якому ми спільно працювали над вирішенням найгостріших і найактуальніших питань, а також народження нового часу, нових надій і сподівань.

 

Рік, що завершується, збагатив усіх нас новим досвідом та згуртував навколо спільних цілей. Він був непростим та водночас багатим на пам’ятні події, сповнений напруженою працею, пошуком правильних рішень, далекосяжними планами та значними результатами. Разом ми продовжили розвивати економіку громади загалом та кожного населеного пункту зокрема, забезпечували належний соціальний захист наших краян, зберегли суспільну злагоду.

 

Нехай свята принесуть Вам добро, мир і достаток. Хай здійсниться все задумане, а 2020 рік прийде до нас під знаком миру і добра, любові й поваги до ближнього, буде роком чистих помислів і добрих справ, багатим на нові здобутки і приємні події. У ці чудові святкові дні подаруймо один одному найдорожче, найцінніше – любов і тепло наших сердець, увагу і турботу близьким. З Новим 2020 роком та Різдвом Христовим!

 

З повагою,

Олена Цикунова

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора