Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Шановні ветерани війни в Афганістані, члени сімей воїнів-афганців! Шановні учасники бойових дій на території інших держав!

Дата: 14.02.2020 10:23
Кількість переглядів: 668

Фото без описуЩиро  вітаю вас з Днем вшанування учасників бойових дій на території інших держав  та 31 річницею виведення радянських військ з Афганістану!

 

 Щорічно український народ віддає глибоку шану усім без винятку солдатам і офіцерам, рядовим і генералам, робітникам та службовцям, яким судилося пройти вогняне горнило бойових дій в Республіці Афганістан та інших «гарячих» точках планети.

 

Куди б не закидала доля наших земляків, яким довелося брати участь у миротворчих операціях, вони завжди чесно й сумлінно виконували військову присягу. За хоробрість, високий професіоналізм, надійність і благородство вони заслужили щиру подяку багатьох народів та примножили авторитет України як країни–миротворця.

 

Цього пам’ятного дня ми низько схиляємо голови перед нашими земляками – солдатами і офіцерами, і  бережемо вічну пам’ять про загиблих, яким не судилося повернутися додому. Спасибі вам, шановні учасники бойових дій, за мужність і героїзм, за високу громадянську відповідальність.

 

Бажаємо усім, хто пройшов нелегкий бойовий шлях, міцного здоров’я, щастя й миру, успіхів у праці та добробуту в родинах.

 

З повагою,

Олена Цикунова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора