Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

27.02.2020 відбулось засідання комітету доступності осіб з інвалідністю та маломобільних груп населення при виконавчому комітеті Миколаївської міської ради.

Дата: 27.02.2020 17:08
Кількість переглядів: 858

Фото без описуНа засіданні спеціаліст відділу містобудування та архітектури виконавчого комітету Миколаївської міської ради (секретар комітету доступності-Жидкова Л.Ф.) звітувала про роботу комітета за 2018-2019 роки. Була представлена презентація: «Проведення аудиту стану доступності об`єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури в населених пунктах Донецької області».                                  

           Також були заслухані представники комітету з питань доступності:                                            - до лікаря – хірурга, який приймає на другому поверсі КП «Центр первинної медико-санітарної  допомоги» Слов`янської районної ради Донецької області в місті Миколаївка;

- невідповідність пандусу та сходинок (слизькі) в магазині «Варус»;

- дуже високий бордюрний камень на алеї до лікарні.

        На засіданні виступив громадянин Стукало О.Н. з питань допомоги в доступності до його житла, де з ним проживають дві особи з інвалідністю. Йому були надана інформація та пропозиції в вирішенні його питань.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь