Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

27.02.2020 відбулось засідання комітету доступності осіб з інвалідністю та маломобільних груп населення при виконавчому комітеті Миколаївської міської ради.

Дата: 27.02.2020 17:08
Кількість переглядів: 825

Фото без описуНа засіданні спеціаліст відділу містобудування та архітектури виконавчого комітету Миколаївської міської ради (секретар комітету доступності-Жидкова Л.Ф.) звітувала про роботу комітета за 2018-2019 роки. Була представлена презентація: «Проведення аудиту стану доступності об`єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури в населених пунктах Донецької області».                                  

           Також були заслухані представники комітету з питань доступності:                                            - до лікаря – хірурга, який приймає на другому поверсі КП «Центр первинної медико-санітарної  допомоги» Слов`янської районної ради Донецької області в місті Миколаївка;

- невідповідність пандусу та сходинок (слизькі) в магазині «Варус»;

- дуже високий бордюрний камень на алеї до лікарні.

        На засіданні виступив громадянин Стукало О.Н. з питань допомоги в доступності до його житла, де з ним проживають дві особи з інвалідністю. Йому були надана інформація та пропозиції в вирішенні його питань.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора