Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

ВІДДІЛ СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ НАСЕЛЕННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ МИКОЛАЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ІНФОРМУЄ

Дата: 03.03.2020 15:56
Кількість переглядів: 318

Фото без описуПунктом 7 Порядку надання пільг на оплату житлово-комунальних послуг у готівковій формі,  затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17.04.2019 № 373 передбачено, що за заявою пільговика, поданою структурному підрозділу з питань соціального захисту населення до 15 жовтня (15 травня), у якій зазначаються виплатні реквізити, виплата здійснюється у грошовій готівковій формі з початку опалювального(неопалювального) сезону.

        Пропонуємо всіх пільговиків звернутися до відділу соціального захисту населення виконавчого комітету Миколаївської міської ради для подання заяви про призначення та надання пільг на оплату житлово-комунальних послуг у грошовій формі.

        До заяви надати наступні документи:

  • паспорт + копія;
  • реєстраційний номер облікової карттки платника податків + копія;
  • посвідчення пільговика + копія;
  • довідку про особовий рахунок отримувача, відкритий у банківській установі;
  • відомості про житлово-комунальні послуги, якими користується особа, яка має право на пільги (номера особових рахунків).

 

        Відділ соціального захисту населення виконавчого комітету Миколаївської міської ради знаходиться за адресом: вул. 50-річчя Слов’янської ТЕС, б. 29. Графік роботи: понеділок, середа, четвер з 8-00 до 17-00, вівторок з 8-00 до 20-00, п’ятниця з 8-00 до 15-45.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора