Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Дорогі захисники! Шановні мешканці громади!

Дата: 13.03.2020 14:43
Кількість переглядів: 753

Фото без опису14 березня ми відзначаємо День добровольця – свято сильних, мужніх і сміливих людей, готових у будь-який момент стати на захист своєї країни, рідних і близьких.

 

Саме цього дня  2014 року, аби боронити  кордони рідної землі, лави військовослужбовців за покликом серця поповнило безліч добровольців. Хтось в мирному житті був лікарем, хтось менеджером, кухарем, програмістом, хтось був студентом та покинув навчання… Однак, їх подвиг –  врятував країну.

Від усієї Миколаївської громади висловлюю глибоку подяку всім, хто ніс і несе військову службу в зоні АТО/ООС, захищаючи українську землю, ризикуючи здоров’ям та життям. Ваша стійкість, витримка та самовіддане служіння українському народу гідне для наслідування прийдешніми поколіннями.

Шановні добровольці, захисники України, прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня українського добровольця! Нехай Господь оберігає Вас, дарує силу і наснагу для боротьби за свободу і неподільність нашої держави. Мирного неба, добробуту, витримки та  стійкості духу у благородній справі вірного служіння українському народові. Нехай любов до Батьківщини та  людська шана надихають Вас на нові звершення в ім’я захисту незалежної України!

Слава Україні! Слава її Героям!

 

 

З повагою,

Олена Цикунова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора