Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Шановні працівники житлово-комунального господарства та побутового обслуговування!

Дата: 13.03.2020 15:35
Кількість переглядів: 475

Фото без описуПрийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята - Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення!

Сфера послуг – одна з найважливіших соціально значущих складових господарського комплексу району. Адже це – тепло й затишок в оселях, охайність і чистота вулиць, функціонування громадського транспорту, доступні побутові послуги. Існування цих та інших простих благ – невід’ємна частина добробуту людей, а відтак і запорука їх хорошого настрою та гарного самопочуття.

Висловлюю вдячність усім, хто своєю наполегливою, самовідданою працею створює комфортні умови для проживання мешканців громади, забезпечує благоустрій, охайність і чистоту вулиць населених пунктів, надає доступні та якісні побутові послуги.

Щиро бажаю вам міцного здоров’я, щастя, благополуччя і успіхів у нелегкій, але такій потрібній людям справі! Миру вам та вашим сім’ям!

Зичу Вам міцного здоров’я, весняного настрою, наснаги, злагоди, щастя, ініціативи й діловитості у виконанні професійних завдань.

Зі святом Вас!

 

З повагою,

Олена Цикунова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора