Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Які заклади повинні призупинити свою діяльність на час карантинну?

Дата: 19.03.2020 08:23
Кількість переглядів: 1251

Фото без описуЗгідно постанови Кабінету Міністрів № 215, від 17 березня забороняється робота: закладів громадського харчування, торгівельно-розважальних центрів, інших розважальних закладів, фітнес-центрів, закладів культури, закладів торгівельного та побутового обслуговування населення, речових ринків, перукарень, салонів краси, тренажерних залів, усіх суб'єктів господарювання, робота яких передбачає прийом відвідувачів, басейнів, майстерень з ремонту, навчальних центрів.

Заборона не стосується: закладів торгівлі продуктами харчування, пальним, засобами гігієни та побутовою хімією, лікарськими засобами, виробами медичного призначення, засобами зв'язку, а також банків та організацій страхування, ветеринарних клінік і центрів.

Закладам громадського харчування дозволяється працювати за умови адресної доставки замовлень та забезпечення персоналу засобами індивідуального захисту.

Слідкувати за дотриманням усіх цих заборон, правил та обмежень буде поліція. Штрафи за порушення теж буде виписувати поліція


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора