Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Шановні мешканці громади!

Дата: 26.03.2020 15:57
Кількість переглядів: 2084

Фото без описуУряд запровадив режим надзвичайної ситуації на всій території України на 30 днів, до 24 квітня 2020 року.

 І таке  рішення обумовлене тим, що випадки захворювання на COVID-19 вже виявлені в 13 областях та місті Києві.

Я розумію, що введення карантинних заходів принесли масу незручностей та фінансових втрат, дехто можливо вважає такі заходи зайвими. Але ці заходи направлені на упередження та безпеку здоров’я мешканців. І я впевнена, що краще попередити і не захворіти, ніж потім аналізувати, що було зроблено не так.

Звертаюсь до батьків — діти повинні бути вдома, карантин - це не канікули. Відділ освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту вже відпрацював технічні можливості організації дистанційного навчання учнів — допомагайте дітям в навчанні.

Шановні мешканці, уникайте зайвих контактів на вулиці, не відвідуйте місця скупчення людей, зберігайте дистанцію до інших людей не менше двох метрів.

Особливе прохання до всіх: подбайте про літніх людей, близьких, рідних та сусідів – аби їм не було потреби  виходити з квартир у магазини, аптеки тощо – для них пандемія несе найбільшу загрозу.

Звертаюсь до мешканців похилого віку — без особливої потреби не виходьте, залишайтесь вдома. А у разі виникнення захворювання — не зволікайте та звертайтесь до сімейного лікаря.

Дякую всім, хто вже дотримується прийнятих заходів. Ми намагаємось налагодити комфортну взаємодію мешканців із комунальними службами та організаціями та надавати допомогу тим, хто її потребує.

Міська рада та комунальні підприємства міста продовжують працювати в штатному режимі. Однак, тимчасово, на період карантину, запровадженого Постановою Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 р. № 211 ”Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19”, зупинено проведення прийому громадян. Але всі питання, які турбують громадян, вирішуються в електронному або телефонному режимах.

 

Впевнена, що всі ми з розумінням поставимось до тимчасових обмежень. Кожен з нас повинен усвідомити, що від його поведінки залежить здоров’я, а можливо і життя інших людей.

 

Прошу зберігати спокій, дотримуватись простих правил особистої гігієни, піклуватись про своїх близьких і бути здоровими!

 

 

З повагою,

Миколаївський міський голова

Олена Цикунова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора