Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

ДО УВАГИ ГРОМАДЯН!

Дата: 27.03.2020 16:02
Кількість переглядів: 620

Закликаємо всіх мешканців Миколаївської міської об'єднаної територіальної громади дотримуватися карантинних заходів та правил особистої гігієни!

 

Що можна зробити особисто:

Уникайте місць масового скупчення, а у разі можливості залишайтесь вдома;

Користуйтесь он-лайн сервісами та телефонним зв'язком;

Мийте руки з милом на виході з дому і повертаючись додому; мийте руки якомога частіше поза домом; обробляйте руки антисептичними спиртовмісними засобами, не торкайтеся свого обличчя;

Залишайтеся вдома якщо захворіли (це стосується лише легких форм захворювання, при погіршенні стану обов'язково зверніться до свого сімейного лікаря).

 

Що може зробити кожен, щоб вберегти навколишнє середовище від поширення вірусу:

Очищуйте за допомогою миючих та дезінфекційних засобів поверхні та предмети до яких часто торкаються, наприклад, домофони, дверні ручки, столи, клавіатури, пульти телевізорів, мобільні телефони, долоні, після контакту із готівкою, перилами, тощо.

Довіряйте виключно перевіреній інформації. Стежте за рекомендаціями ВООЗ https://www.who.int/ та ДУ “Центр громадського здоров'я МОЗ України” https://phc.org.ua/.

Інформуйте дітей про правила миття рук, кашльовий етикет, дотримання дистанції. Звичайні заходи, яких кожен особисто може дотримуватись, мають важливе значення для запобігання занесенню та поширенню коронавірусної інфекції.

 

 

 

 

Виконавчий комітет Миколаївської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора