Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Обговорення проекту Інвестиційної програми СО ПАТ «Донбасенерго» Слов’янська ТЕС на 2018-2025 рр.

Дата: 01.04.2020 11:56
Кількість переглядів: 777

Інформаційне повідомлення

До уваги миколаївців та представників органів місцевого самоврядування!

Обговорення проекту Інвестиційної програми СО ПАТ «Донбасенерго» Слов’янська ТЕС на 2018-2025 рр.

Як вам відомо, в рамках реалізації умов Концесійного договору, укладеного між  ПАТ «Донбасенерго»  та Миколаївською міською радою, Товариство запланувало провести відкриті обговорення Інвестиційної програми розвитку об’єкта концесії – цілісного майнового комплексу транспортування теплової енергії, що перебуває на балансі комунального підприємства Миколаївської міської ради «Сервіскомуненерго». Інформаційне повідомлення та відповідні матеріали  були розміщені на сайтах: https://teplo.de.com.ua/ru/, https://mk-otg.gov.ua/.

На жаль, реальне життя вносить корективи в наші плани – іноді, не дуже гарні.  У зв’язку із загрозою поширення на території України коронавірусу  COVID-19  в країні до 24.04.2020 року введено режим надзвичайної ситуації. Постановами Кабінету Міністрів України заборонено проведення всіх масових заходів,  в яких бере участь понад 10 осіб та, водночас, рекомендовано центральним і місцевим органам виконавчої влади, органам місцевого самоврядування, підприємствам,  організаціям та установам забезпечити організацію роботи в режимі реального часу  через Інтернет. Отже, нам всім доведеться призвичаїтись до роботи в умовах надзвичайної ситуації.

Враховуючи нагальну необхідність реалізації Інвестиційної програми розвитку об’єкта концесії, ПАТ «Донбасенерго» організовує  проведення відкритого обговорення за допомогою сучасних засобів зв’язку в режимі реального часу. Планується використання месенджера Viber (Вайбер) для організації  обговорення  в режимі конференції.

З метою наочного ознайомлення мешканців міста  з основними напрямами та термінами реалізації Інвестиційної програми, вартістю запланованих заходів та  впливом на тариф для кінцевого споживача, фахівці Товариства підготували презентацію, яка розміщена на цьому сайті та  сайті Миколаївської ОТГ  https://mk-otg.gov.ua/.

Нагадуємо, що всі питання, які виникають у вас в рамках опрацювання розміщених матеріалів, просимо надавати СО ПАТ «Донбасенерго» Слов’янська ТЕС за електронною адресою: Al.Korbut@de.com.ua, або поштою: м. Миколаївка, Слов’янський р-н, Донецька обл., 84182, з позначкою в темі листа «Проект Інвестиційної програми СО ПАТ «Донбасенерго» Слов’янська ТЕС на  2018-2025 рр.» у період  з 16 березня по 30 березня 2020 року включно.  Крім того,  повідомляємо, що  Товариство розгляне всі питання, які надійдуть до нас до дати проведення відкритого обговорення.  Телефони, за якими приймаються  питання (з  10-00 до 12-00) :

095-295-46-25 -  Корбут Альона  Анатоліївна - економіст 1 категорії відділу теплопостачання Слов’янської ТЕС ;

050-405-42-06   -    Самошкіна Любов Данилівна  -  начальник відділу теплопостачання Слов’янської ТЕС.

 

У разі, якщо ви бажаєте прийняти участь у відкритому обговоренні в режимі конференції, звертайтесь  за телефоном:

095-140-64-37 – Гончаров Віктор Олександрович – заступник директора з теплопостачання Слов’янської ТЕС.

 

Про дату та час проведення відкритого обговорення буде повідомлено окремо. Слідкуйте за новинами на нашому сайті!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора