Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Виконавчий комітет Миколаївської міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади

Дата: 03.04.2020 15:54
Кількість переглядів: 299

Виконавчий комітет Миколаївської міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади спеціаліста Центру надання адміністративних послуг Виконавчого комітету Миколаївської міської ради.

Вимоги до посади:

Громадянство України, освіта вища відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем не нижче ступеня бакалавра, знання актів законодавства та нормативних документів, що регулюють діяльність сфери надання адміністративних послуг, організації документообігу, служби в органах місцевого самоврядування, володіння навиками підготовки ділових документів, володіння основними навиками роботи на комп’ютері з відповідними програмними засобами.

Перелік документів:

заява про участь у конкурсі, особова картка (форма П-2 ДС), медична довідка, копії документів про освіту, декларація про доходи за минулий рік, (е-декларування), копія документа, який посвідчує особу, ідентифікаційного коду, військового квитка ( за наявності), документ, що підтверджує вільне володіння державною мовою.

Документи приймаються виконавчим комітетом Миколаївської міської ради впродовж 30 днів з дня опублікування оголошення за адресою: м.Миколаївка пл. Енергетиків, 2/14.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора