Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Шановні мешканці громади!

Дата: 30.04.2020 14:49
Кількість переглядів: 787

Фото без описуВітаю усіх мешканців нашої громади з прийдешніми святами, і я дякую усім вам за порозуміння. Добре, що ми усі разом дослухались до закликів лікарів, урядовців, Президента та залишились вдома на поминальні дні і зберегли тим самим не лише своє здоров’я та життя, а й проявили піклування про оточуючих. Попереду в нас травневі свята. Ми маємо відповідально до цього поставитись. Я зараз так наголошую про це, тому що в громаді зафіксовано 1 випадок короновірусної хвороби (хворий знаходиться в інфекційній лікарні в Костянтинівці). Тому ми бачимо, що хвороба не уявна та вона дуже швидко розповсюджується. Я закликаю усіх мешканців громади утриматись від звичних походів на природу та уникати великого скупчення людей. Розумію, що надворі весна, тепла погода, та й напруження перших днів карантину вже спало, але закликаю вас залишатися вдома.

 

Ще раз звертаюся до всіх вас і сподіваюся на розуміння – від того, як кожен із нас дотримується карантину, залежить те, коли він закінчиться!

 

Першого травня весь світ святкуватиме День праці. В цьому році через карантинні обмеження ми змушені відмовитись від традиційного святкування. Тому пропоную всім провести час з сім’єю та відсвяткувати свята в родинному колі.    

Прийміть щирі вітання з нагоди Міжнародного дня праці! Бажаю Вам, Вашим рідним і близьким гарного настрою, міцного здоров'я, щастя і благополуччя. Успіху, радості, натхнення і сил Вам для здійснення всіх планів і починань. Хай панує мир, злагода та добробут у Ваших оселях!

Бережіть себе та своїх близьких, залишайтеся вдома.

 

З повагою,

Олена Цикунова

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора