Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

ОГОЛОШЕННЯ про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Рай-Олександрівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів Миколаївської міської ради Слов’янського району Донецької області

Дата: 04.05.2020 17:07
Кількість переглядів: 534

  1. Найменування і місцезнаходження закладу освіти:

Рай-Олександрівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів

 Миколаївської міської ради Слов’янського району Донецької області;

вул. Шкільна, 67 с. Рай-Олександрівка, Слов’янський район, Донецька область.

  1. Найменування посади та умови оплати праці:

 

директор

 

посадовий оклад, відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України «Про впорядкування умов оплати праці та затвердження схем тарифних розрядів працівників навчальних закладів, установ освіти та наукових установ» від 26 вересня 2005 року №557, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 03 жовтня 2005 року за № 1130/11410, зі змінами та доповненнями, надбавки та доплати відповідно до постанови №373 від 23.03.2011, постанови №78 від 31.01.2001, можливі надбавки відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та окремих галузей бюджетної сфери від 30 серпня 2002 року №1298, зі змінами та доповненнями.

  1.  Кваліфікаційні вимоги до  керівника закладу освіти:

посаду керівника закладу загальної середньої освіти може займати особа, яка є громадянином України, має вищу педагогічну освіту не нижче ступеня магістра (спеціаліста) та стаж педагогічної роботи не менше трьох років.

  1.  Перелік документів, які необхідно подати для участі в конкурсному відборі, та строк їх подання:

 

претенденти на посаду керівника закладу загальної середньої освіти подають до конкурсної комісії такі документи:

 

-  заяву про участь у конкурсі;

 

- автобіографію та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);

 

- копію документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України;

 

- копію документа про вищу освіту не нижче ступеня магістра (спеціаліста);

 

- копію трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної діяльності не менше трьох років на момент їх подання;

 

- довідку про відсутність судимості;

 

- мотиваційний лист, складений у довільній формі;

 

- перспективний план (програма) розвитку закладу загальної середньої освіти (на 2 роки-якщо учасник вперше претендує на посаду керівника ЗЗСО  та на 6 років-якщо учасник займав відповідну посаду ), на посаду керівника якого оголошено конкурс, що повинен містити пропозиції щодо матеріально-технічного забезпечення, фінансово-господарської діяльності, енергоефективності, освітнього процесу в закладі освіти тощо;

 

- згоду на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».

 

За бажанням претенденти можуть подавати  інші документи, які підтверджуватимуть  її  професійні та/або моральні якості.

 

5. Дата, місце та етапи проведення конкурсного відбору:

 

подання документів здійснюється до відділу освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Миколаївської міської ради відповідальній особі – Гладиш Оксані Геннадіївні за адресою: м. Миколаївка, вул. М. Петренка, 17

 

 Конкурсний відбір включає такі етапи:

 

- з  05 травня  по 03 червня  2020 року – подання претендентами документів;

 

- з 04 червня по  10 червня  2020 року – вивчення конкурсною комісією поданих документів, мотиваційного листа і перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти;

 

- 17 червня  2020 року – конкурсний відбір на перевірку  знання законодавства України у сфері загальної середньої освіти у формі  письмового тестування, вирішення ситуаційного завдання та презентації перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти в приміщенні КЗ « Бібліотека – центр екологічного виховання ім. героя України О.Г.Лелеченка».

 

- 19 червня 2020 року – надання конкурсною комісією висновку щодо результатів конкурсного відбору.

 

 

 

6. Прізвище, ім’я, по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію про проведення конкурсного відбору:

 

Гладиш Оксана Геннадіївна

 

humanrada@mk-otg.gov.ua

 

 

 

КОНКУРСНА КОМІСІЯ

 

Згідно п. 5 рішення Миколаївської міської ради від 21.11.2019 року № 15-XХХVII-8  «Про затвердження Положення про проведення конкурсу на посаду керівника  закладу загальної середньої освіти Миколаївської міської ради Слов’янського району Донецької області»  для проведення конкурсу Засновник затверджує персональний склад конкурсної комісії з рівною кількістю представників кожної із сторін, визначених Законом України «Про загальну середню освіту».

З 05.05.2020 року по 15.05.2020 року відділ освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Миколаївської міської ради приймає  пропозиції від громадського об’єднання батьків, учнів, закладу загальної середньої освіти, громадського об’єднання керівників закладів загальної середньої освіти Миколаївської міської ради Слов’янського району Донецької області, трудового колективу щодо кандидатур для включення до складу конкурсної комісії.

В склад комісії можуть входити у рівній кількості  представники від:

?         трудового колективу;

?         громадського об’єднання батьків учнів (вихованців) закладу загальної середньої освіти;

?         громадського об’єднання керівників закладів загальної середньої освіти  Миколаївської міської ради Слов’янського району Донецької області.

До складу конкурсної комісії входить – голова, заступник голови, секретар і члени комісії.

Організацію роботи конкурсної комісії здійснює секретар, який готує матеріали засідань, запрошує всіх членів конкурсної комісії для участі у її роботі письмово на електронну адресу або за телефоном (з фіксацією дати і часу повідомлення).

 Засідання комісії проводить голова, за його відсутності заступник голови.

      Членом конкурсної комісії не може бути особа, яка:

?         є недієздатною або дієздатність якої обмежена;

?         має судимість за вчинення злочину, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку, або на яку протягом останнього року накладалося адміністративне стягнення за вчинення корупційного правопорушення;

?         є близькою особою учасника конкурсу або особою, яка може мати конфлікт інтересів відповідно до Закону України «Про запобігання корупції».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора