Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

У ці травневі вихідні дні європейське співтовариство відзначає День Європи

Дата: 15.05.2020 13:30
Кількість переглядів: 1537

Фото без опису

Шановні мешканці громади!

 

У ці травневі вихідні дні європейське співтовариство відзначає День Європи. Україна, яка знаходиться практично в центрі Європейського континенту, останніми роками зробила значні кроки для вступу до європейського співтовариства. Прагнення до європейського рівня життя, європейських цінностей і стандартів визначило європейський вибір нашої країни. День Європи для України і її жителів – це особливе свято. І справа тут не в тому, що географічно Україна є центром Європи. Скоріш за все, День Європи в Україні важливий завдяки прагненню нашої держави стати повноправним членом європейської спільноти.

У зв’язку з запровадженими у країні карантинними обмеженнями, що унеможливлюють проведення Дня Європи в Україні у повному обсязі, цьогорічний День Європи відзначають в діджитал-форматі. Тому пропоную приєднатися до обласного флешмобу #ЄвропейськаДонеччина та насолодитись спогадами  святкування минулих років за переглядом фотографій та відправитись в онлайн-мандрівку Європою за посиланням https://www.moyaeuropa.com.ua/

Вітаю всіх мешканців громади з Днем Європи та бажаю щастя, благополуччя та розквіту в нашій державі! Це свято в черговий раз нагадує нам, що Європа починається не за кордоном України – вона починається у серці кожного українця.

 

З повагою,

Олена Цикунова



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора