Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Про започаткування співпраці

Дата: 25.05.2020 15:44
Кількість переглядів: 370

З метою забезпечення широкого поширення інформації про можливості провідних підприємств країни та сприяння таким чином розширенню їх ділових контактів та зв’язків, Полтавська обласна державна адміністрація пропонує започаткувати ініціативу щодо обміну інформацією про можливості та пропозиції підприємств регіонів для її подальшого поширення серед бізнесу, установ та організацій.

Одним із провідних підприємств Полтавської області є ПрАТ «АвтоКрАЗ» - гранд автомобільної промисловості України та єдиний виробник вантажівок у нашій державі, що має замкнутий технологічний цикл виробництва.

Наразі «АвтоКрАЗ» виробляє широкий спектр вантажних автомобілів, а також причепів та напівпричепів. Модельний ряд бренду «КрАЗ» налічує 33 базові моделі, майже 350 модифікацій і понад 1500 комплектацій дво-, три- і чотиривісних вантажівок з різними компонувальними рішеннями. Зокрема це автомобілі для будівельної, гірничодобувної, лісозаготівельної галузей, комунального, дорожнього і сільського господарства, нафтогазового комплексу, для ліквідації надзвичайних ситуацій.

Для комунальної сфери підприємство виготовляє автопилососи, сміттєвози з заднім та боковим завантаженням, ілососні автомобілі, комбіновані прибиральні машини.

 

                                                                                                  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора