Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Дорогі діти, батьки, мешканці громади!

Дата: 01.06.2020 11:49
Кількість переглядів: 592

Фото без описуСердечно вітаю Вас із Міжнародним днем захисту дітей!

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.

На наше юне покоління ми покладаємо великі надії та сподівання і докладаємо зі свого боку значні зусилля для його розвитку — реформами системи освіти, поліпшенням умов для навчання та дозвілля, модернізацією системи охорони здоров'я.

Хочу висловити глибоку вдячність батькам, які виховують у своїх чадах високі моральні та духовні цінності, патріотизм та порядність.

Напевно недарма таке чудове і світле свято як День захисту дітей ми святкуємо 1 червня - у перший день літа. Адже це найкраща пора року – коли все навколо розпускається, квітне і буквально дихає життям. Сонце зігріває своїм теплом, а легке літнє повітря дарує задоволення і наповнює нас силою природи.

Такі самі відчуття викликають діти. Найкраще, що у нас є. Вони надихають, спонукають до нових досягнень, повертають віру в життя… Давайте ніколи не забувати, що ці маленькі люди потребують ласки, любові, уваги й турботи. Ми зобов’язані зробити все можливе, щоб наша малеча росла щасливою, розумною, здоровою і талановитою. Нехай наших діток оточують доброта і розуміння, а їхні мрії завжди збуваються.

Зі святом!

 

З повагою,

Олена Цикунова

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора