Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Миколаївська громада передала дільничним сучасний позашляховик

Дата: 03.06.2020 17:04
Кількість переглядів: 438

Фото без описуМиколаївська міська об’єднана територіальна громада разом з поліцейськими реалізовують проєкти, які підвищують безпеку громадян, а в результаті зростає довіра між населенням і поліцією. Зараз втілюється проєкт - «Поліцейський офіцер громади», який спрямований на впровадження нового формату дільничних офіцерів поліції, орієнтованих на громаду.

 

Сьогодні Миколаївський міський голова Олена Цикунова передала правоохоронцям сучасний кросовер «Renault Duster», придбаний ПАТ «Донбасенерго». Автомобіль оснащений усім необхідним для служби та ідеально пристосований для пересіченої місцевості, який дасть можливість дільничному офіцеру поліції бути більш самостійним в своїй діяльності попередження правопорушень та виконувати основні завдання поліції у партнерстві з громадою.

 

Міський голова подякувала поліцейським за відвагу, сміливість, мужність та безпеку. Зазначила, що дільничний – перший помічник жителів, який вдень і вночі на зв’язку, реагує на всі повідомлення, попереджає та допомагає розкривати злочини. Для захисту прав громадян, громаді необхідно мати компетентного та оснащеного поліцейського.

 

Новий позашляховик суттєво полегшить роботу правоохоронців і забезпечить ще більш оперативне реагування на повідомлення про різні правопорушення, що надходять від жителів.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора