Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

22 червня країна вшановує пам’ять жертв війни в Україні у далекому 1941 році

Дата: 22.06.2020 09:24
Кількість переглядів: 428

Шановні мешканці громади! Дорогі ветерани, учасники Другої Світової війни, працівники тилу, діти війни!

 

22 червня країна вшановує пам’ять жертв війни в Україні - тих, хто став на захист рідної землі, хто віддав своє життя заради миру та свободи.

 

Саме в цей день у далекому 1941 році в кожну українську родину увірвалось найстрашніше, що може бути у світі - війна, яка позбавила життя мільйонів людей та відізвалась болем чи не у кожній сім’ї.

 

Кожна українська родина, так чи інакше, зазнала втрат у цей страшний період. Адже війна забрала мільйони українців, звитяга і подвиг яких надихав нашу Батьківщину знову і знову відроджуватись з попелу руїни. На жаль, змінити хід історії неможливо, але наш обов’язок – берегти свободу, виборену мільйонами відданих і героїчних людських сердець, які зупинилися заради нас з вами, заради нових поколінь.

 

У цей скорботний день віддаймо шану борцям за волю України і схилімо голови перед їх неоціненним подвигом. Згадаймо у думках і молитвах кожного, хто поклав своє життя на вівтар боротьби за перемогу.

 

У День скорботи і вшанування пам'яті жертв війни всі ми вклоняємося тим, кому випала доля на власні очі побачити її жахіття. Наш священний обов’язок – навіки зберегти пам'ять про тих, хто відстояв перемогу в тій жахливій війні, тих, хто став жертвою нацизму. Життєписи цих людей – уроки істинної мужності та патріотизму для сучасників.

 

Довгих років життя та шана ветеранам!

Вічна пам'ять загиблим. Честь і слава живим героям!

 

 

 

З повагою,

Олена Цикунова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора