Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Шановні мешканці громади!

Дата: 22.06.2020 16:38
Кількість переглядів: 556

Фото без описуСьогодні представники виконавчого комітету Миколаївської міської ради на чолі з міським головою Оленою Цикуновою поклали квіти до центральної братської могили

пам’ятника «Вітчизна не забуде своїх синів», громадської могили на місці розстрілу фашистськими загарбниками мешканців Миколаївки та іншим пам’ятникам і братським могилам на території громади.

 

Нагадаємо, що  22 червня країна вшановує пам’ять жертв війни в Україні - тих, хто став на захист рідної землі у Другій світовій війні, хто віддав своє життя заради миру та свободи.

 

На жаль, у зв’язку з карантинними заходами, в цьому році гідно відзначити цей доленосний день, а саме традиційними урочистими заходами з мешканцями громади, неможливо. Але наш священний обов’язок – навіки зберегти пам'ять про тих, хто відстояв перемогу в тій жахливій війні, тих, хто став жертвою нацизму. У цей скорботний день віддаймо шану борцям за волю України і схилімо голови перед їх неоціненним подвигом. Згадаймо у думках і молитвах кожного, хто поклав своє життя на вівтар боротьби за перемогу.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора