Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Шановні мешканці громади!

Дата: 26.06.2020 14:04
Кількість переглядів: 674

Фото без описуЩиро вітаю вас з Днем Конституції України!

У 1996 році Верховна Рада України, висловлюючи суверенну волю громадян нашої держави і спираючись на багатовікову історію українського державотворення та на світовий досвід, прийняла Основний Закон України — Конституцію, яка стала реальною і дієвою основою розбудови незалежної демократичної держави як повноправної учасниці світового співтовариства.

Конституція увійшла в суспільне життя як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України.

Прийняття Конституції — це одна зі сходинок становлення України незалежною та демократичною державою. Адже вона визнає найціннішим – життя людини, її здоров’я, честь і гідність, надає кожному громадянину можливості для самоорганізації, свободу слова та віросповідання. І обов’язок кожного українця поважати Конституцію та дотримуватись її законів.

Нехай же в день національного свята – Дня Конституції – в кожного з нас  міцніє почуття гордості за свою країну, за її Основний Закон, що гарантує втілення мрій і сподівань на краще й щасливе життя у власній державі.   

Від усього серця бажаю вам міцного здоров'я та творчого натхнення, добробуту і затишку у ваших родинах, мудрості і далекоглядності, високих досягнень, успіхів у праці та нових звершень заради реалізації принципів Основного Закону нашої Вітчизни – народовладдя, гуманізму та законності.

З Днем Конституції!

 

 

З повагою,

Олена Цикунова

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора