Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Шановні мешканці громади!

Дата: 02.07.2020 14:52
Кількість переглядів: 1156

Фото без описуУ ці літні дні на початку липня ми відзначаємо шосту річницю звільнення громади від проросійських окупантів. 2014 рік розділив наше життя на «до» та «після», 6 років минуло відтоді, як в вщухли розриви снарядів та полум’я пожеж, але не згасає пам’ять про героїчний подвиг наших військових, які на собі відчули пекельний тягар агресії. Завдяки успішним діям військовослужбовців 4 липня 2014 року наше місто повернулось під контроль української влади.

 

Мир і лад прийшли на скалічені вулиці та площі після майже трьох місяців окупації, під час якої від обстрілів загинули десятки мирних мешканців, зазнали руйнувань будинки, а без даху над головою залишилися чимало містян.

 

Війна увиразнила не лише зло, а й доброту і жертовність нашого народу. Ми на власні очі побачили мужність тисяч чоловіків, які без вагань кинулися на захист країни від ворога. Ви, славні наші воїни, по-новому відкрили для всіх нас значення відваги, відданості й честі. Того пекельного 2014 року ми стали справжньою єдиною сім’єю підтримували один одного і боролися разом. Давайте цю єдність не зруйнуємо.

 

Сьогодні ми вшановуємо мужніх визволителів і відважних мирних жителів громади, які загинули під час бойових дій – справжніх патріотів України, наших співвітчизників та запрошуємо всіх бажаючих долучитись до ознайомлення з експозицією щодо трагічних подій 2014 року, яка знаходиться за адресою: вулиця Січових стільців 35 (Бібліотека-центр екологічного виховання ім. Героя України О. Г. Лелечнка)

 

Нам разом будувати нову європейську державу, захищати цінності свободи й гідності, можливість бути господарями своєї незалежної країни. Поступово ми відновлюємо наш край, події 6-річної давнини стають історією, але пам’ять народна не зітреться ніколи. Вона нагадуватиме про те, що наша сила — в єдності і згуртованості, в непохитній вірі в щасливе майбутнє суверенної Української держави. Нехай же на нашій благословенній землі завжди панує мир, спокій та добро!

Бажаю всім нам мудрості та єдності, віри та терпіння, миру і Перемоги!

Слава Україні! Слава її героям!

 

 

З повагою,

Олена Цикунова

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь