Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Результати проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора (завідувача) закладів дошкільної освіти

Дата: 03.07.2020 14:57
Кількість переглядів: 601

       Відділ освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Миколаївської міської ради повідомляє, що 26 червня  2020 року відбувся конкурсний відбір на заміщення вакантної посади директора (завідувача) Миколаївського закладу дошкільної освіти (ясла-садок) комбінованого типу № 1 «Дзвіночок»  Миколаївської міської ради.

      За результатами конкурсного відбору конкурсна комісія (протокол № 2 від 26.06.2020 ) рекомендувала Задираку Яну Валеріївну щодо призначення на посаду директора (завідувача) Миколаївського закладу дошкільної освіти (ясла – садок ) комбінованого типу  № 1 «Дзвіночок»  Миколаївської міської ради.

      Наказом по відділу освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Миколаївської міської ради № 77-к від 01.07.2020 р.   Задирака Яна Валеріївна призначена на посаду директора (завідувача) Миколаївського закладу дошкільної освіти (ясла-садок) комбінованого типу  № 1 «Дзвіночок»  Миколаївської міської ради  на умовах контракту строком на 3 роки у період з 17 серпня 2020 року до 16 серпня 2023 року.

 

 

         Побєдоносцева Олена Василівна подала документи на заміщення вакантної посади директора (завідувача) Миколаївського закладу дошкільної освіти (ясла-садок) комбінованого типу № 3 «Яблунька»  Миколаївської міської ради. Але у зв’язку з тим, що документи, подані кандидатом, не відповідають встановленим вимогам, до конкурсу була недопущена. Конкурс визнаний таким, що не відбувся.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора