Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Шановні захисники правопорядку!

Дата: 03.07.2020 15:32
Кількість переглядів: 587

Прийміть щирі вітання з професійним святом – Днем Національної поліції України!

 

Захист життя, честі і гідності громадян та інтересів держави від протиправних посягань – завдання великої ваги, які Ви щоденно виконуєте, щоб у нашій громаді панували мир та спокій.

Ви пов’язали своє життя з надзвичайно відповідальною, ризикованою, важкою та важливою справою – служити Українському народові.

Ваша служба – це щоденна важка праця, постійна готовність відновити мир і спокій у державі, вміння відрізнити істину та обов’язок захистити невинного. Кожен день Ви протидієте криміналу задля захисту наших громадян, відновлення справедливості й збереження рівноправності, до якої ми всі так прагнемо.

Завдяки відповідальному ставленню, вмінню долати труднощі, ви поступово і впевнено, не словом, а ділом втілюєте основний принцип діяльності правоохоронного органу – служити та захищати. Нехай Ваші професійні зусилля будуть винагородженні повагою і довірою кожного громадянина, а міцне здоров’я та благополуччя стануть непохитною основою зростання Ваших подальших професійних успіхів!

Висловлюю щиру вдячність всім працівникам поліції за самовіддану працю, бажаю і надалі мужності, витримки й наснаги, нехай удача та професійні успіхи будуть Вашими постійними супутниками у житті.

Впевнена, що Ви будете робити усе від Вас залежне для зміцнення порядку та зростання авторитету поліції серед населення.

Від щирого серця зичу всім Вам родинного добробуту, міцного здоров'я і щастя, а також нових звершень у нелегкій але такій потрібній людям службі!

 

 

З повагою,

Олена Цикунова

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора