Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Шановні мешканці громади!

Дата: 14.07.2020 15:07
Кількість переглядів: 607

Фото без описуЯ ще раз хочу сказати слова вдячності всім, хто понад три місяці сумлінно дотримувався вимог карантину. І нам вдалося не допустити масового поширення коронавірусу в нашій громаді.

На жаль, вчора 13 липня було отримано результати, що підтверджують наявність  коронавірусної хвороби у 4 мешканців громади. Жінки 1937 та 1970 років народження та чоловіки 1936 та 1967 років народження.

Хочу наголосити, головне — це безпека та здоров'я всіх мешканців. Ми всі втомилися від обмежень, всім хочеться повернутися до звичного ритму життя. Всі мають пам'ятати: з послабленням карантину коронавірус нікуди не зник!

Адаптивний карантин по країні триває до 31 липня і залишилось обов’язковим носіння в громадських місцях захисної маски, що закриває ніс та рот, та документів, які посвідчують особу, тримання дистанції та правил особистої гігієни. Закликаю всіх дотримуватись цих простих правил. Бережіть себе та своїх близьких!

Шановні земляки! Користуйтеся засобами індивідуального захисту, показуйте на власному прикладі, як потрібно поводитися в ситуації, що склалася,   адже лише так  ми зможемо зберегти здорову ситуацію в громаді під час вимушеного карантину. Зупинити поширення коронавірусної інфекції ми зможемо тільки змінивши себе.

Звертаюся до кожного священнослужителя і з пошаною до кожної релігійної громади кожної конфесії: утримайтеся від великих зібрань, проведіть роз’яснювальну розмову з парафіянами та спільно помоліться у ВЛАСНИХ ДОМІВКАХ за здоров’я та легке одужання всіх інфікованих в усьому світі. Переконливо прошу утриматися від великих богослужінь у храмах, проведення багатолюдних релігійних обрядів з метою стримування поширення інфекції.

Давайте будемо толерантними один до одного та ставитися з розумінням до ситуації, будемо дбати про своїх рідних та близьких.

Сьогодні, як ніколи, ми маємо згуртуватися і діяти разом. І чим відповідальніше ми поставимося до дотримання карантинних обмежень, тим швидше зможемо повернутися до звичного життя.

Бажаю всім здоров’я!

 

 

З повагою,

Миколаївський міський голова

Олена Цикунова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора