Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Облдержадміністрація повідомляє, що Національна академія державного управління при Президентові України, здійснює прийом слухачів на навчання за державним замовленням на 2020 рік.

Дата: 22.07.2020 14:04
Кількість переглядів: 429

Відповідно до Положення про прийом слухачів до Національної академії при Президентові України, затвердженого Постановою КМУ від 01.04.2013 року № 255 (зі змінами), на навчання за державним замовленням за денною формою навчання приймаються особи, які обіймають посади державної служби, що належать до категорій посад державної служби «А», «Б», «В», за вечірньою, заочною, дистанційною формами – особи, які обіймають посади державної, що належать до категорії «А» та підкатегорій посад державної служби Б1, Б2, Б3 категорії «Б» та які мать стаж державної служби не менше одного року.

Для вступників на основі здобутого освітнього ступеня магістра (спеціаліста) прийом документів триватиме до 22 липня 2020 року, для вступників на основі здобутого освітнього ступеня бакалавра (для тих, які вже зареєструвались на єдиний вступний іспит з іноземної мови) – до 22 серпня 2020 року. Вступні іспити будуть проводитися : для магістрів (спеціалістів) – з 03 до 22 серпня; для бакалаврів – з 27 до 28 серпня 2020 року.

На період установлення карантину на території України документи від вступників приймаються в електронному вигляді за посиланням, яке можна знайти на офіційному сайті Національної академії: academy.gov.ua (розділ «АБІТУРІЄНТАМ»).

Консультації можна отримати за тел.: 044-455-68-01 та через електронну адресу : vstup_nadu@ukr.net

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора