Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

ТРИ МОЖЛИВІ СЦЕНАРІЇ ПОЧАТКУ НАВЧАЛЬНОГО РОКУ 

Дата: 24.07.2020 14:58
Кількість переглядів: 486

Міністерством освіти і науки спільно з Міністерством охорони здоров’я здійснюється моніторинг епідеміологічної ситуації в кожному регіоні та розглядаються різні варіанти початку нового навчального року. Найближчим часом будуть впроваджені відповідні алгоритми, про що МОН надасть докладні роз'яснення.

За словами головного санітарного лікаря Віктора Ляшка, навчальний рік для більшості учнів розпочнеться традиційно: діти підуть до школи 01 вересня.

Розглядаються наступні моделі організації освітнього процесу 2020-2021 навчального року в закладах загальної середньої освіти з урахуванням епідеміологічної ситуації та спроможності закладів освіти.

Навчальний рік в області розпочнеться відповідно до одного з трьох сценаріїв:

* звичайний (відвідування закладів освіти дозволено у звичайному режимі);

* змішаний (освітній процес забезпечується як дистанційно, так і в звичному режимі, але з дотриманням правил дистанціювання та гігієни);

* дистанційний, але на незначний період (за умови перевищення епідеміологічного порогу).

Рішення щодо обрання сценарію, за яким буде відбуватися навчання у Миколаївській міській ОТГ, визначатиме міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій залежно від особливостей епідеміологічної ситуації в громаді.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора