Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

До уваги мешканців Миколаївської міської об’єднаної територіальної громади

Дата: 13.08.2020 14:43
Кількість переглядів: 431

Фото без опису Програма ООН із відновлення та розбудови миру за підтримки Європейського Союзу, уряду Королівства Данія та уряду Японії оголошує конкурс малих бізнес-грантів на започаткування, відновлення чи розширення мікро-, малих та середніх підприємств на підконтрольних уряду України територіях Луганської та Донецької областей, та в окремих районах та містах Запорізької області уздовж узбережжя Азовського моря

            Метою програми є відновлення та посилення ділової активності, зниження напруги на ринку праці та забезпечення розвитку секторів економіки, які є критично важливими для подальшого економічного розвитку регіону.

            Максимальна сума одного гранту – 250 000 гривень

            Обов’язковою умовою для отримання гранту є забезпечення власного внеску у реалізацію бізнес-плану (грошовій чи іншій форі: безоплатна праця, надання обладнання, приміщення тощо) у розмірі не менше 25 % від вартості проєкту.

            Заявки заповнюються українською мовою та подаються виключно через онлайн систему прийому за посиланням www.grant.ccc-tck.org.ua.

            Кінцевий термін подання заявок: до 23:59 (за київським часом) 6 вересня 2020 року. Неповні заявки, та заявки, що надійшли пізніше встановленого терміну, будуть автоматично відхилені.

            З більш детальною інформацією можна ознайомитися на офіційній сторінці ПРООН у Facebook : https://www.facebook.com/UNDPUkraine/posts/3426095770744739.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора